trafficnews.bgснимката е илюстративна Мерло. Обично, щуро, прекрасно куче! Днес нечия ръка

...
trafficnews.bgснимката е илюстративна Мерло. Обично, щуро, прекрасно куче! Днес нечия ръка
Коментари Харесай

В Пловдив отровиха куче по най-долен начин. Хвърлиха му...

trafficnews.bg

фотографията е илюстративна 

Мерло. Обично, щуро, прелестно куче! Днес нечия ръка беше поставила отрова и дребното гладниче излапа примамката. Хора, пазете ги! Пазете ги повече! Мир, Мери.Надявам се да се срещнем отново.

В петък сутринта пловдивчанката Надежда води кучето си Мерло на нормалната разходка на Гребната база. Пуска го да потича покрай залата, а по-късно потегля от северната страна на Гребния канал, споделя Трафик Нюз.  " Малко след моста Мери безусловно се свлече на земята, а от устата му стартира да излиза пяна " споделя смутената жена. В продължение на 10 минути то агонизира и по пътя за ветиринарната клиника издъхва.

" Д-р Карагьозов единствено откри гибелта и сподели, че тази отрова е безпощадна-никакъв късмет не е имало хайванчето. Дори да го бяхме завели незабавно " споделя Надежда. Смъртта на домашният любим е призрачен сън за фамилията й. 

Тя е подала сигнал на 112 и от полицията се й са се обадили да подаде молба с изложение на случая. 



За страдание това е следващия случай в Пловдив на хвърлена храна - стръв с ланат. Миналата година в Кършияка имаше случаи на две отровени кучета, а през 2016 в града имаше безусловно зараза от отровени с ланат животни. Умъртвените животни бяха близо 30. Пловдивският екип на Българска национална телевизия 2 направи и документален филм по тематиката за това какъв брой е елементарно всеки пакостник да си купи ланат.  Въпреки това обаче до този миг няма арестувани и осъдени. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР